Ook voor de kleinste

Ook voor de kleinste

Het is belangrijk dat een pasgeboren baby goed en warm aangekleed wordt, ook in de zomermaanden. Een baby kan de eerste tijd zijn temperatuur nog niet goed zelf regelen, daarom dragen ze vaak een mutsje. Wij hebben bij Hupsakee verschillende modellen en gekleurde mutsjes.

Bij Hupsakee vind je schattige babykleertjes van bekende merken voor jongens en meisjes. Wij hebben ook natuurlijk leuke pakjes, broekjes en shirtjes die zowel voor jongens en meisjes prima kunnen. Wij hebben een breed assortiment baby kleertjes, je kunt hier shoppen voor je eigen kindje, maar natuurlijk ook voor een leuk cadeautje voor het kraambezoek of kraamfeest bij familie of vrienden. Je hoeft je geen zorgen te maken of je cadeautje in de smaak valt, ruilen en retourneren is altijd gratis

Je kun in onze winkel babykleding vinden van Zero2three, Wooden Buttons ,Ducky Beau, Bampidaon en Moodstreet. Het assortiment wordt regelmatig ververst en uitgebreid met nieuwe kleertjes.

Je kan bij Hupsakee binnenkort hele originele kraamboxen kopen! Wij hebben kant en klare pakketten klaar staan, maar we kunnen ze aanpassen of uitbreiden naar wens! Dus zoek je een uniek kraamkado? Dan ben je bij Hupsakee aan het juiste adres.