Hupsakee – Kindermode & Positiekleding

Leuk dat je komt kijken bij Hupsakee. Mijn naam is Gemma en ik heb in 2019 Hupsakee Kindermode en Positiekleding opgericht! Hiermee wil ik het shoppen voor kinderkleding vooral leuker maken, met eerlijke prijzen en zonder gedoe.

Hiervoor stel ik met mijn team een afgestemde collectie samen van merken met een goede prijs/kwaliteitverhouding. En ons team helpt je graag persoonlijk voor een complete outfit!

Onze visie

Eerlijk, gezellig en transparant! Bij ons is shoppen voor zowel ouder en de kinderen vooral fijn en leuk! Daarom is onze winkel niet kinderachtig, maar is er voor iedere leeftijd een leuke speelhoek.

Zowel online als in de winkel hebben we dezelfde én de scherpste prijs (acties uitgesloten) en zie je onze actuele voorraad. En sparen doe je bij ons gewoon automatisch. In “Mijn Hupsakee” heb je altijd inzicht in je aankopen en spaarpunten. Spaarpunten en cadeaubonnen hebben bij ons geen verloopdatum, je bepaalt zelf wanneer je deze inwisselt. Iets retourneren? Geen probleem, bij ons krijg je gewoon je geld terug. (Bij de season-sale en outlet krijg je een tegoedbon)

Ons team

vlnr: Gemma, Jenny en Jolanda

Iedereen in ons team heeft jarenlange ervaring met positie-, baby- en kinderkleding!

 • Gemma
  Ik ben de moeder van Ilse (8) en de tweeling Maud en Tygo (5) en ben de eigenaresse van Hupsakee. Ik sta de meeste dagen in de winkel en regel daarnaast de garanties, inkoop en administratie. 
 • Jenny
  Ik ben de moeder van Chelsey (7) en Scott (4). Ik sta 2 dagen in de week in de winkel. Daarnaast hou ik dagelijks onze socials bij!
 • Jolanda
  Ik ben de moeder van 3 jongens en werk sinds het begin bij Hupsakee. Ik sta regelmatig in de winkel en zorg dat de winkel en de etalages er netjes bij staan!
 • Nienke
  Door de weeks werk ik hard aan mijn studie en ondersteun in de winkel in de weekenden en vakanties. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het racecircuit.

 

Onze collectie

Bij ieder seizoen hebben we een nieuwe collectie kinder- en postiekleding en maandelijks vullen we de collectie aan met nieuwe items. Zo vind je steeds weer iets leuks om je outfits compleet te maken! Naast kleding hebben we ook van alles om je outfit compleet te maken, zoals sierraden, make-up en schoenen. Ook kan je bij ons terecht voor kraamcadeau’s.

Onze collectie bestaat uit mooie merken met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en hebben vaak nog een tweede leven.

Je kan bij ons terecht voor positiekleding van maat S tot en met XL en kinderkleding voor 0 tot 12 jaar (van maat 44 tot en met maat 170).